Verleng de toegang tot jouw lessen middels een maandelijks abonnement

Nog niet klaar met je studie of heb je wat extra tijd nodig? Geen zorgen! Met het maandabonnement van slechts 30 euro per maand kun je jouw toegang tot de studie verlengen. Zo kun je in je eigen tempo verder leren en het meeste uit je studie halen.  

Hoe werkt het?

  1. Klik op de knop “Nu de studie verlengen” hieronder om je abonnement te starten.
  2. Vul je accountgegevens in en voltooi de betaling. (Gebruik hiervoor het e-mailadres waarmee je inlogt op je leeromgeving)
  3. Je ontvangt een bevestigingsmail met alle informatie over je verlengde toegang.
  4. Log in op je leeromgeving en ga verder met je studie.

Heb je vragen over het verlengen van je toegang? Lees hierover de meest gestelde vragen. 

Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact op met ons op via info@islamstudies.nl of 06-55298388. Wij helpen je graag verder!

Veelgestelde vragen

Ja wij bieden alleen een maandelijks abonnement aan van 30 euro per maand.

Nee dat is niet mogelijk. Je kunt je abonnement stoppen voor de volgende betaling. Zo kan je er een maand gebruik van maken.

Het bedrag wordt maandelijks afgeschreven op de datum dat je het abonnement hebt afgesloten. Voorbeeld: op 15 maart heb je het abonnement afgesloten en betaald met iDEAL, dan zal op 15 april het bedrag automatisch geïncasseerd worden via iDEAL.

 

Je abonnement verlengt elke maand automatisch. Je hoeft hier niks voor te doen.

Ja, je kunt je abonnement op elk moment opzeggen. Houd er echter rekening mee dat de opzegging pas van kracht wordt aan het einde van de huidige abonnementsperiode. Raadpleeg onze algemene voorwaarden voor meer informatie over het opzeggen van uw abonnement.

 

Eenmaal je abonnement opgezegd, betekent ook dat je het niet weer opnieuw kunt verlengen. 

Op je leeromgeving zie je een button met ‘abonnement stopzetten’. Klik hierop en dan zal je abonnement worden stopgezet. 

Houd er echter rekening mee dat de opzegging pas van kracht wordt aan het einde van de huidige abonnementsperiode. Tot die tijd heb je nog wel toegang tot je leeromgeving.

Volgens ons restitutiebeleid is restitutie voor het annuleren niet mogelijk. Je kunt wel je abonnement opzeggen zodat de volgende abonnementsperiode stop wordt gezet.

Met het abonnement krijg je weer toegang tot je account en leeromgeving. Je account is hetzelfde gebleven als voorheen. De lessen die je al hebt ontgrendeld zijn niet terug op je leeromgeving. Het abonnement is bedoelt zodat je verder kunt gaan met je studie.

Nee dit is niet mogelijk. Het abonnement maakt het mogelijk dat je verder kunt waar je gebleven was met de lessen en de studie hierdoor kan afronden.   

Wij accepteren de meeste gangbare betaalpassen en creditcards. Tijdens het afsluiten van het abonnement worden de betaalmogelijkheden zichtbaar.

Elke maand wordt het bedrag automatisch geïncasseerd van de betaalmogelijkheid dat je hebt gekozen tijdens het afsluiten van je abonnement.

Wij bieden geen restituties voor ongebruikte weken/maanden binnen een abonnementsperiode. We raden je aan om van tevoren te plannen om het meeste uit je abonnement te halen.

Er is geen limiet aan het aantal maanden dat je toegang kunt hebben tot je leeromgeving, zolang je jouw abonnement actief houdt.

Ja je kan later starten met je abonnement. Je hoeft dus niet gelijk nadat de studie is afgerond te verlengen. Let er wel op dat wanneer je je toegang hebt verlengt, dan kan je het niet tijdelijk stop zetten en weer verlengen. Je kan het abonnement dus niet aan/uit zetten. Enkel 1 keer verlengen en 1 keer stoppen. 

 

Dan kan je abonnement worden stopgezet. Zorg er dus voor dat je genoeg op je rekening hebt staan.

Nee dit is niet mogelijk. Eenmal je abonnement stopzetten betekent ook gelijk dat je het niet meer kunt verlengen. Je kunt dus maar 1 keer met het abonnement starten.

Wanneer je abonnement is stopgezet, verliest je de toegang tot je leeromgeving.