Skip to content

Koran voor Kids

Als ouders is het onze wens dat onze kinderen een band krijgen met de Koran. Dit, zodat zij een generatie worden met kennis over hun geloof. Kennis die hen zal leiden en succes zal opleveren. Wij geloven hierin en dit is wat ons motiveert. Onze kinderen moeten niet langer alleen maar soerahs opzeggen in hun gebed, zonder te weten wat het betekent. Wij willen dit veranderen.

Wij maken de Koran toegankelijk en begrijpelijk voor jouw kind. Wij kunnen ervoor zorgen dat jouw kind op een leuke en pedagogisch verantwoorde manier een band krijgt met de Koran. Jouw kind zal de betekenissen leren van korte soerahs die worden gereciteerd tijdens het gebed én de vertalingen ervan uit het hoofd gaan leren.

Er wordt goede uitleg gegeven, het is eenvoudig te volgen en de kinderen zien mooie presentaties in beeld. Elke les wordt afgesloten met de ‘Koran Kids Quiz’, waar de kinderen zeker naar uit zullen kijken. Bij de studie hoort bovendien een prachtig lesboek.* Dit lesboek bevat een moderne en duidelijk te begrijpen vertaling, met sprekende illustraties en leerzame opdrachten. De teksten, net als de hele studie, zijn goed te volgen voor jong en oud.

Eindelijk zullen kinderen weten en vooral begrijpen wat ze zeggen in hun gebed. Ze zullen veel wijze lessen leren, die zeker zullen helpen in hun persoonlijke, spirituele en sociale ontwikkeling. Wij zijn er zeker van dat ouders en opvoeders hier erg blij mee zullen zijn.

Dus wil jij dat jouw kind, of jouw neefjes of nichtjes, de Koran en de Islam leren begrijpen? Schrijf ze dan nu in voor de online studie “Koran voor Kids”. Het is bovendien leerzaam voor het héle gezin. Je kunt deze studie ook cadeau doen aan iemand. Het is een prachtig en zegenrijk geschenk.

Voor wie?
Deze studie richt zich tot kinderen in de leeftijdscategorie van 9 tot en met 15 jaar. Het zal echter ook oudere kinderen en zelfs volwassenen helpen, als zij de boodschap van de Koran en de Islam willen begrijpen, zonder dat het al te ingewikkeld wordt gemaakt. De keuze voor deze leeftijdsgroep en het verschil in leeftijd is niet zomaar uit de lucht gegrepen. Dit is de leeftijd dat zij in hun vormende fase zitten. Zij gaan zich steeds meer zaken afvragen en ze worden zelfstandiger en verantwoordelijker. In deze fase gaan zij over naar emotionele volwassenheid. Dat zij over hun geloof leren in deze fase is erg belangrijk.

*Binnen 3 werkdagen ontvangt u het lesboek in huis.

 

 

Zie je ons graag bij jouw in de buurt?

Laat hieronder je interesse weten help ons om te weten waar we studies moeten organiseren!
Bij genoeg interesse zullen we zeker de mogelijkheden bekijken om hieraan te voldoen.

Selecteer de stad waar je het dichtbij woont.