fbpx Skip to content

Islam voor Beginners

In de studie ‘Islam voor beginners’ wordt de basis van de Islam op een eenvoudige en duidelijke manier stap voor stap uitgelegd. Je leert zowel over de grondbeginselen van het geloof als over de praktische handelingen die verbonden zijn aan het bidden. Met deze korte maar krachtige studie leer je over alle grondslagen van het geloof. Je zult daarna minder afhankelijk zijn van anderen om iets te vragen over het geloof.

 

Planning en investering

Stad
Startdatum
Lestijd
Beschikbaarheid
Investering
Den Haag
n.n.b.
18:30 - 21:30
Islam voor Beginners
150,-
Rotterdam
n.n.b.
18:30 - 21:30
Islam voor Beginners
150,-

Testimonials

Ik vond het heel mooi. Extra bewustwording van het leven en hoe meer in verbinding ik sta met Allah. Ik zou het zeker aan anderen aanbevelen. Ik zou zelfs een deel 2 willen.

Mina

Zeker aanbevelen. Hele goede les en goede leraar (complimenten). Door de manier van les geven vlogen de uren voorbij en wil je eigenlijk alleen meer horen. Geweldig als er een gevolg zou komen.

Zayna

Zeer positieve ervaring. Ik ben geen bekeerling, maar ondanks dat is de cursus ook voor mij van nut geweest. Het is aan te raden voor moslims die van huis uit onvoldoende kennis overgedragen hebben gekregen.

Ugur

Ik heb dit programma als zeer prettig en leerzaam ervaren. Ik ben erg dankbaar. Ustadh Feroz heeft een hele goede, fijne manier van onderwijzen. Het was beter dan mijn verwachting.

Jennifer

Dit programma heb ik als zeer positief ervaren. Ik wilde deze cursus volgen om mijn geloof (Imaan) te versterken en dat heeft absoluut geholpen (Alhamdolilah). In het begin keek iedereen de kat uit de boom, maar al vanaf les 2 volgde er af en toe discussie en werd de band onderling hechter mede dankzij de docent Feroz. Hij heeft op een fijne prettige en warme manier les gegeven. Absoluut een aanrader mocht iemand zich willen verdiepen in de islam.

 

Stefano

Een geweldige ervaring en aanvulling op mijn leven. De kennis die ik heb opgedaan was een boost voor mijn Imaan. Zeker een aanrader om deze cursus te volgen.

Meryem

Heb je vragen over Islamstudies?

Wij staan je graag te woord

Download onze Ramadan Planner!

Zie je ons graag bij jouw in de buurt?

Laat hieronder je interesse weten help ons om te weten waar we studies moeten organiseren!
Bij genoeg interesse zullen we zeker de mogelijkheden bekijken om hieraan te voldoen.

Selecteer de stad waar je het dichtbij woont.