fbpx Skip to content

De Koran van Kaft tot Kaft

Jij wilt de Koran goed begrijpen en bij ons kan dat. In slechts één jaar leer jij over de achtergrond, inhoud, thema’s, structuur en samenhang van iedere soerah (hoofdstuk) van de Koran. Door de uitleg en interessante inzichten zal jij gaan inzien hoe verschillende teksten en soerahs in de Koran verband houden met elkaar. Hierdoor ga jij de Koran gelijk veel beter begrijpen. De studie is gewoon in de Nederlandse taal en het wordt inspirerend uitgelegd. Je doet betrouwbare kennis op vanuit de Koran, Soennah en authentieke bronnen. Als jij werkelijk de Koran wilt leren begrijpen, lees dan vooral verder en schrijf je gelijk in. Gebruik geen excuus om het nog langer uit te stellen. 

Jij wil de Koran begrijpen, maar waar te beginnen? 

Dit is je kans om de Koran door te nemen onder begeleiding van een gekwalificeerde islamdocent, de welbekende Ustadh Saoed Khadje. Kijk, iedereen kan een Koranvertaling pakken en beginnen te lezen. Maar dat betekent niet automatisch dat je ook alles goed begrijpt. Je kunt uiteraard op zoek gaan naar informatie op het internet. Daar is van alles te vinden. Maar waar te beginnen en hoe te filteren?
Er is zoveel, dat je door de bomen het bos niet eens meer ziet. Als je niet exact weet waar je nu eigenlijk naar op zoek bent, dan wordt het lastig en haak je al snel af. En zelfs als je iets denkt te hebben gevonden, hoe vaak lees jij een artikel op het internet compleet uit? Voordat je het weet klik je alweer verder naar een ander artikel. Losse artikelen lezen of losse filmpjes kijken op YouTube is ook meestal onsamenhangend. Dat bevordert het leren niet. Zelfstudie is daarom op geen enkele wijze te vergelijken met het bestuderen van de Koran onder begeleiding van een docent, die jou gestructureerd de nodige verdieping, inzichten en handvatten kan meegeven. En dat is nu juist wat wij jou kunnen bieden.

Word ook een Student van de Koran

Een deelnemer worden van deze studie is werkelijk heel bijzonder. Wij overdrijven niet als we dit zeggen. Nergens anders wordt een studie als deze aangeboden, want Dar-al-‘Ilm is in Nederland de eerste en enige aanbieder ervan. Dit verklaart ook waarom zoveel mensen De Koran van Kaft tot Kaft willen volgen. De beurt is nu aan jou om ook een Student van de Koran te worden.

Meest gekozen

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 30 reviews)
Uitstekend97%
Heel goed3%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Ja, ik word een student van de Koran
en ik kies voor:

Dit vinden de studenten van de
Koran van kaft tot kaft

Ontzettend leerzaam en mooi

Rated 5 out of 5

Ik heb de studie in het verleden (2016) klassikaal gevolgd en ik heb er erg veel van geleerd. De docent legt alles ook heel mooi, enthousiast en gepassioneerd uit. Ook heeft het zoals eerder benoemd mijn inzicht qua islam echt verbreedt en kon ik beter vragen beantwoorden die ik van mijn omgeving kreeg. Moge Allah ustad Saoed hier rijkelijk voor belonen.
Ik wil nu misschien ook de online studie volgen als opfrisser insha Allah.

Merve A.

Studie en belevenis

Rated 5 out of 5

Fijne studie, met een docent die duidelijk kennis van zaken heeft en het op een leuke en leerzame manier over weet te brengen. Online studie is geweldig, je kunt het even stil zetten, terugspoelen en nog eens bekijken. Dat zou je live niet kunnen. Alhamdullilah voor mij de juiste keuze geweest, in cha Allah voor nog vele die zullen volgen en zich zo ook verdiepen in ons mooie geloof.

Chahida Makhloufi

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5

Er is een groot verschil bij het lezen van de Koran met én zonder achtergrondkennis. Je begrijpt de inhoud veel beter en het brengt je op verschillende inzichten. Ik ben enorm blij dat ik deze studie volg en raad het iedereen aan!

Hatice

Heel bijzonder

Rated 5 out of 5

Ik heb bij Ustad Saoed eerst een Koran lezen studie klassikaal in Den Haag gevolgd en Saoed gaf op een hele gepassioneerde, duidelijke manier les waardoor mijn Arabisch lezen echt flink omhoog is gegaan. Ik heb daarna besloten om bij Saoed een koran van kaft tot kaft studie te volgen en ook wederom hier legt Saoed hier alles heel gepassioneerd, gedetailleerd en duidelijk uit.
Het heeft mijn inzicht qua islam echt verbreed en moge Allah ustad Saoed hier rijkelijk voor belonen

Hosein Forotan

Informatief en duidelijk uitgelegd

Rated 5 out of 5

Ik ben erg tevreden over de studie. Het wordt heel duidelijk en helder uitgelegd. De docent neemt echt de tijd.
Echt een aanrader!

Latifa
5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 30 reviews)
Uitstekend97%
Heel goed3%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

… en zo zijn er op Facebook en Instagram nog zoveel meer van zulke reacties te vinden. Dat zegt alhamdoelillah al genoeg.

Krijg een impressie van hoe een les eruit ziet. Dit is next level online studeren.

Geef het cadeau!

Wil jij de studie De Koran van Kaft tot Kaft cadeau geven? Stuur hiervoor een mail naar info@islamstudies.nl om een eigen gepersonaliseerde cadeaucode te ontvangen. 

Sponsor een Student

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Heb je vragen over Islamstudies?

Wij staan je graag te woord

Download onze Ramadan Planner!

De Koran van Kaft tot Kaft Standaard

Startdatum
Tijd
Beschikbaarheid
De Koran van Kaft tot Kaft
n.n.b.
Zelf te bepalen

De Koran van Kaft tot Kaft Premium

Startdatum
Tijd
Beschikbaarheid
De Koran van Kaft tot Kaft
n.n.b.
Zelf te bepalen

Zie je ons graag bij jouw in de buurt?

Laat hieronder je interesse weten help ons om te weten waar we studies moeten organiseren!
Bij genoeg interesse zullen we zeker de mogelijkheden bekijken om hieraan te voldoen.

Selecteer de stad waar je het dichtbij woont.