fbpx Skip to content

De Koran van Kaft tot Kaft

Jij wilt de Koran goed begrijpen en bij ons kan dat. In slechts één jaar leer jij over de achtergrond, inhoud, thema’s, structuur en samenhang van iedere soerah (hoofdstuk) van de Koran. Door de uitleg en interessante inzichten zal jij gaan inzien hoe verschillende teksten en soerahs in de Koran verband houden met elkaar. Hierdoor ga jij de Koran gelijk veel beter begrijpen. De studie is gewoon in de Nederlandse taal en het wordt inspirerend uitgelegd. Je doet betrouwbare kennis op vanuit de Koran, Soennah en authentieke bronnen. Als jij werkelijk de Koran wilt leren begrijpen, lees dan vooral verder en schrijf je gelijk in. Gebruik geen excuus om het nog langer uit te stellen. 

Jij wil de Koran begrijpen, maar waar te beginnen? 

Dit is je kans om de Koran door te nemen onder begeleiding van een gekwalificeerde islamdocent, de welbekende Ustadh Saoed Khadje. Kijk, iedereen kan een Koranvertaling pakken en beginnen te lezen. Maar dat betekent niet automatisch dat je ook alles goed begrijpt. Je kunt uiteraard op zoek gaan naar informatie op het internet. Daar is van alles te vinden. Maar waar te beginnen en hoe te filteren?
Er is zoveel, dat je door de bomen het bos niet eens meer ziet. Als je niet exact weet waar je nu eigenlijk naar op zoek bent, dan wordt het lastig en haak je al snel af. En zelfs als je iets denkt te hebben gevonden, hoe vaak lees jij een artikel op het internet compleet uit? Voordat je het weet klik je alweer verder naar een ander artikel. Losse artikelen lezen of losse filmpjes kijken op YouTube is ook meestal onsamenhangend. Dat bevordert het leren niet. Zelfstudie is daarom op geen enkele wijze te vergelijken met het bestuderen van de Koran onder begeleiding van een docent, die jou gestructureerd de nodige verdieping, inzichten en handvatten kan meegeven. En dat is nu juist wat wij jou kunnen bieden.

Word ook een Student van de Koran

Een deelnemer worden van deze studie is werkelijk heel bijzonder. Wij overdrijven niet als we dit zeggen. Nergens anders wordt een studie als deze aangeboden, want Dar-al-‘Ilm is in Nederland de eerste en enige aanbieder ervan. Dit verklaart ook waarom zoveel mensen De Koran van Kaft tot Kaft willen volgen. De beurt is nu aan jou om ook een Student van de Koran te worden.

Meest gekozen

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 35 reviews)
Uitstekend97%
Heel goed3%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Ja, ik word een student van de Koran
en ik kies voor:

Dit vinden de studenten van de
Koran van kaft tot kaft

Ik raad het iedereen aan!

Rated 5 out of 5

Geweldige cursus en echt een must voor elke moslim. Makkelijk vanuit huis te volgen en een fijne docent die alles duidelijk verteld.

Marisa

Superfijne ervaring

Rated 5 out of 5

Ik ben heel tevreden met de manier waarop de Ustadh de lessen heeft opgebouwd en de heldere uitleg die daarbij mee gepaard gaat. Ik raad iedereen aan om deze lessen te nemen! We geven tegenwoordig makkelijk geld uit aan materialistische zaken, maar het is onze kennis en daden die we nodig zullen hebben in het hiernamaals. Moge Allah subhana wata3ala het voor eenieder vergemakkelijken om kennis op te doen.

Chama

Leerzaam

Rated 5 out of 5

Heel leerzaam. Machallah!

Mohamed

Een studie die iedere moslim zou moeten volgen

Rated 5 out of 5

Het is een zeer leerzame studie maakt niet echt uit of je beginner bent of een gevordeerde leering bent.
De uitleg die gegeven wordt altijd op een boeiende manier verteld. Ik raad hem echt iedereen aan.

Lamiaa Aoulad Fares

Verrijking van kennis

Rated 5 out of 5

Ik ervaar deze studie het begrijpen van de koran eindelijk het inhoudelijke hiervan nog beter. Je leert veel meer dan alleen de koran, de geschiedenis die zich heeft afgespeeld met onze profeten de context ervan, de woorden die uitgebreid worden uitgelegd waarvan ik dacht dat het gewoon is. Zeker een aanrader voor elke moslim om ook in zijn dagelijkse omgeving, sociale contacten, familieleden door te kunnen geven.

Chadia
5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 35 reviews)
Uitstekend97%
Heel goed3%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

… en zo zijn er op Facebook en Instagram nog zoveel meer van zulke reacties te vinden. Dat zegt alhamdoelillah al genoeg.

Krijg een impressie van hoe een les eruit ziet. Dit is next level online studeren.

Geef het cadeau!

Wil jij de studie De Koran van Kaft tot Kaft cadeau geven? Stuur hiervoor een mail naar info@islamstudies.nl om een eigen gepersonaliseerde cadeaucode te ontvangen. 

Sponsor een Student

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Heb je vragen over Islamstudies?

Wij staan je graag te woord

Download onze Ramadan Planner!

De Koran van Kaft tot Kaft Standaard

Startdatum
Tijd
Beschikbaarheid
De Koran van Kaft tot Kaft
n.n.b.
Zelf te bepalen

De Koran van Kaft tot Kaft Premium

Startdatum
Tijd
Beschikbaarheid
De Koran van Kaft tot Kaft
n.n.b.
Zelf te bepalen

Zie je ons graag bij jouw in de buurt?

Laat hieronder je interesse weten help ons om te weten waar we studies moeten organiseren!
Bij genoeg interesse zullen we zeker de mogelijkheden bekijken om hieraan te voldoen.

Selecteer de stad waar je het dichtbij woont.