Verleng je studie met het abonnement en krijg al je herhaallessen terug

Nog niet klaar met je studie en heb je wat extra tijd nodig? Of wil je jouw herhaallessen nog gebruiken? Geen zorgen! Voor slechts 30 euro per maand, oftewel voor een euro per dag, kan jij met het maandabonnement zo lang als jij zelf wilt jouw toegang tot de studie verlengen. Zo blijf jij een Student van de Koran en kan je verder blijven leren op momenten die jou goed uitkomen en alles uit je studie halen.

Het afsluiten van het abonnement zal pas mogelijk zijn op de datum waarop de studie officieel is afgelopen. Je zult op die dag een mail ontvangen om je toegang te kunnen verlengen en het zal ook zichtbaar worden op je leeromgeving als je gaat willen inloggen.

Hier vind je alvast alle nodige informatie over het verlengen van je toegang.

Het abonnement bedraagt 30 euro per maand, oftewel voor een euro per dag blijf jij een Student van de Koran en heb je toegang tot jouw account en leeromgeving.

Een abonnement afsluiten is niet verplicht. Het is een kans die geboden wordt om je studie af te ronden als je meer tijd wenst. De keuze is aan jou of jij door wilt blijven gaan met het bestuderen van de Koran of niet. Bij het niet afsluiten van een abonnement zal je account worden stopgezet en heb je geen toegang meer tot de leeromgeving.

Het oorspronkelijk betaalde studiebedrag is voor de duur van de studie, met een begindatum en einddatum. Het actief houden van jouw leeromgeving, na de einddatum van de studie, brengt kosten met zich mee voor ons als organisatie. Deze moeten uiteraard gedekt worden, want anders is het überhaupt niet langer mogelijk om lessen aan te bieden. Dit is wel een belangrijk puntje om te kunnen begrijpen.

Je hoeft niet gelijk nadat de studie is afgerond te verlengen. Je kunt ook later starten met je abonnement. Let wel dat jouw account en leeromgeving zal worden gedeactiveerd op de officiële einddatum van de studie, volgens jouw jaarplanning. Het wordt weer geactiveerd bij het starten met je abonnement. We houden je account 1 jaar in bewaring. Binnen die tijd zal je een abonnement moeten afsluiten om nog toegang te krijgen tot je leeromgeving. Sluit je geen abonnement af binnen een jaar na de einddatum van de studie, dan zal je account definitief verwijderd worden. 

Laat er liever niet te veel tijd overheen gaan voordat je start met het abonnement. Voordat je het weet word je opgeslokt door het dagelijkse leven en ben je afgeleid met andere zaken, waardoor de kans bestaat dat jouw activiteit als Student van de Koran kan verwateren. Door tijdig met jouw abonnement te starten blijf je verbonden met de studie en je zult dan ook zeker gemotiveerd blijven om de studie, met al de uitleggen die je nog moet volgen, af te ronden. Je houdt op deze wijze bovendien jouw band met de Koran in stand.

Wij adviseren je uiteraard om dan toch het abonnement wel te nemen. Je blijft dan toegang hebben tot de studie en dan loop je ook al die waardevolle kennis niet mis. Het abonnement niet nemen betekent stoppen met de studie en dat is ook hartstikke zonde. Maak af waar je aan bent begonnen: leren over de Koran. Zie het daarom ook niet als een financieel verlies als je jouw abonnement niet optimaal gebruikt en het daardoor langer duurt voordat je klaar bent met de studie. Je investeert namelijk in het kunnen opdoen van kennis.

Dit is niet mogelijk, ook niet als er persoonlijke redenen zijn geweest voor het achterlopen. We trekken voor alle studenten een gelijke lijn. Na de officiële studieduur zal de leeromgeving alleen nog maar toegankelijk zijn voor abonnees. Verzoeken aan het secretariaat om kosteloos verlenging te krijgen kunnen niet in behandeling worden genomen.

Met het abonnement krijg je weer toegang tot je account en leeromgeving. Je account is hetzelfde gebleven als voorheen. De lessen die je al hebt ontgrendeld zijn niet terug op je leeromgeving. Wel zijn alle herhaallessen weer terug. Je kunt met het abonnement verder gaan met je studie vanaf waar je bent gebleven of helemaal opnieuw door het bekijken van je herhaallessen.

Ja, bij het afsluiten van het abonnement krijg je al je herhaallessen terug op je leeromgeving. Zo kan je helemaal vanaf het begin weer opnieuw beginnen met de studie. 

Dit is niet mogelijk. Het abonnement is telkens voor een hele maand, ongeacht hoeveel tijd je van die maand hebt gebruikt.

Je abonnement verlengt elke maand automatisch totdat je het zelf stopzet. Je hoeft voor de verlenging van het abonnement dus niks te doen.

Er is geen limiet aan het aantal maanden dat je toegang kunt hebben tot je leeromgeving, zolang je jouw abonnement actief houdt.

Abonnementskosten betaal je vooraf. Het bedrag wordt maandelijks automatisch van je rekening afgeschreven op de dag dat je het abonnement hebt afgesloten. Deze datum kan niet gewijzigd worden.

Voorbeeld: stel dat je op 15 maart het abonnement hebt afgesloten, dan zal op 15 april het bedrag voor die volgende maand worden afgeschreven.

Dan loop je helaas grote kans dat je abonnement automatisch wordt stopgezet. Houd dit daarom in de gaten en neem direct contact met ons op in dit geval.

Dit zal helaas gevolgen hebben. Jouw account zal dan per direct wordt gedeactiveerd en de daaruit voortkomende (fikse) kosten die door de betaalprovider aan ons in rekening zal worden gebracht, zullen we dan op je terug moeten verhalen. Dit is voor niemand fijn en we zouden dat liever ook niet willen. Wij kunnen echter niet opdraaien voor zulke kosten. We hopen dat je dat kunt begrijpen.

Terugkrijgen (restitutie) van abonnementsgelden is niet mogelijk, omdat jouw account en leeromgeving actief wordt gehouden door het abonnement, ongeacht of je in bepaalde maand daar weinig of geen gebruik van hebt gemaakt.

Stuur een mail naar  info@islamstudies.nl om je abonnement op te zeggen. Tot het eind van je abonnementsmaand heb je nog wel toegang tot je leeromgeving.

Ja, je kunt je abonnement op elk moment opzeggen. Houd er echter rekening mee dat je abonnement pas wordt stopgezet aan het einde van de abonnementsmaand. Tot het eind van die maand heb je nog wel toegang tot je leeromgeving.

Dat gaat helaas niet. Het afsluiten van een abonnement kan je alleen 1 keer doen. Je kunt je abonnement dus niet aan/uit zetten wanneer je wilt. Het eenmaal stopzetten van je abonnement betekent gelijk dat je daarna niet weer opnieuw kunt activeren en dus ook niet meer verder kunt gaan met de studie. Je zult je dan moeten inschrijven voor een nieuwe klas en weer vanaf het begin moeten beginnen.

Wanneer je abonnement is stopgezet, verlies je de toegang tot je account. Je kunt dan niet meer in je leeromgeving komen.

Dat gaat helaas niet, want je sluit alleen 1 keer je abonnement af. Het stoppen van je abonnement betekent dat jouw account definitief gedeactiveerd wordt. Je kunt het niet weer opnieuw activeren. Als je de studie weer wilt oppikken zal je moeten inschrijven voor een nieuwe klas en weer vanaf het begin moeten beginnen.

Nee, de abonnementskosten zijn voor een vaste maandelijkse periode, ongeacht hoeveel dagen daar nog van over zijn.

Zodra je het abonnement afsluit en hebt betaald wordt jouw account en leeromgeving direct geactiveerd voor de komende maand. Restitutie van het abonnementsgeld voor die maand is dan niet meer mogelijk. Als je het abonnement annuleert of stopzet, dan zal jouw abonnement stoppen aan het einde van de abonnementsmaand. Tot het eind van die maand heb je wel toegang tot je leeromgeving.

Uiteraard, stuur hiervoor een mail naar info@islamstudies.nl

Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op via info@islamstudies.nl of 06-55298388. Wij helpen je graag verder!